partner

Met partners
 bereik je meer!

ASCHENBACH

De partner voor licht, TV, muziek en inrichting.

MeEr

esolution

E-SOLUTION

Vanuit de praktijk heeft eSolution een software ontwikkeld die voldoet an alle eisen van een clubmanager. Meer dan 2.000 klanten vertrouwen op deze oplossing.

MeEr 

E-SCAN

E Scan staat voor apparaten voor ademhalingsgasmeting van de hoogste kwaliteit.

MEeR 

escan

HARVEST REPUBLIC

Harvest Republic - dit zijn natuurlijke voedingsmiddelen zonder additieven, dus 100% zuiver.

MEER

harvest rebublic

INKO

Bij inkospor vinden sportclus exclusief nieuwe, innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde voedingsproducten.

Meer

lesmills

LESMILLS

De toonaangevende aanbieder van wetenschappelijk gefundeerde fitnessprogramma's draagt bij aan het bereiken van doelen: zowel op sportief als bedrijfseconomisch gebied.

Meer 

MIHA BODYTEC

De premium aanbieder van EMS trainingsapparatuur heeft deze trainingsvorm geperfectioneerd en verspreid.

MeER 

miha

MYLINE

De toonaangevende aanbieder van holistische gewichtsverliesprogramma's heeft zich gevestigd in de beste fitnessclubs. De succesformule die geschikt is voor dagelijks gebruik: Eet gezond, train goed en denk positief.

MEeR 

myline

SONNENPROJEKT

SonnenPROJEKT is sinds 1999 een gevestigde innovatieve leverancier van zonnebanken en watermassage bedden.

MeEr

scotfit

SCOTFIT

SCOTFIT staat voor innovatieve trainingsapparatuur van hoge kwaliteit.

Meer

VFRG

De VfRG-vereniging is uw partner voor revalidatie en gezondheidssporten in heel Duitsland.

MeEr

vfrg

INBODY

InBody toestellen voor lichaamsanalyse staan voor hoge precisie, snelheid, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid.

MEer

inbody

JOKA

Het hoogwaardige JOKA-assortiment vloeren en de expertise van professionals vormen de beste basis voor natuurlijk mooie ruimtes.

Meer

icg

INDOOR CYCLING GROUP

Als meervoudig bekroonde marktleider op het gebied van indoor cycling met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staat de Indoor Cycling Group (ICG®) voor de hoogste productkwaliteit en innovatie. De inspirerende concepten maken effectieve training met een unieke belevingswaarde mogelijk en zorgen voor puur enthousiasme.

Meer

KEISER

De toonaangevende leverancier van fitnessapparatuur voor de volwassen markt en werkt aan het bevorderen van het belang van lichaamsbeweging voor alle generaties. De onbetwiste kwaliteit en duurzaamheid van haar producten houdt Keiser al meer dan 30 jaar op de markt.

Meer

keiser

LIFE FITNESS

Life Fitness is al 50 jaar toegewijd aan het ontwikkelen van interessante en aantrekkelijke fitnessoplossingen die fitnessfaciliteiten in staat stellen om succesvol en aantrekkelijk te zijn voor hun leden.

Meer

lf

P. JENTSCHURA

Al meer dan 25 jaar staat het merk voor hoogwaardige alkalische lichaamsverzorgingsproducten, overtollig basisvoedsel en regeneratieve zuurstoftoepassingen.

Meer 

muetzel

MÜTZEL

Speciale verzekeringsmakelaar van de fitnessbranche - sinds 1991 ervaring in de verzekering van sportclubs en instructeurs.

Meer 

PRECOR

Precor producten zijn vanaf het begin concurrerend en zorgen uiteindelijk voor een hoger rendement op uw investering. Ze zijn onderhoudsarm en ontworpen voor langdurig gebruik.

Meer 

precor

AIDOO

Met Aidoo Software houdt u meer tijd over voor klanten. Wij digitaliseren alle processen van uw bedrijf u op een precieze, intuïtieve en veilige manier.

Meer

aidoo

EPL

EPL is een Duits familiebedrijf dat sinds 1991 innovatieve meet- en trainingssystemen voor lichaam en geest ontwikkelt. Kies het gewenste pakket en ervaar de combinatie van innovatie, betrokkenheid, creativiteit en passie.

Meer

ist

IST

De IST-universiteit biedt branchespecifieke cursussen voor afstandsonderwijs op het gebied van sport, fitness, gezondheid, toerisme, gastvrijheid, evenementen en media.

Meer

BURG LÜLING

BURG biedt intelligente sluitsystemen en maakt gebruik van onze competentie en ervaring voor fabrikanten van metalen producten, houten meubels, beslag en schakelkasten.

Meer

burg

EGYM

eGym ontwikkelt state-of-the-art concepten voor de organisatie van trainingsruimtes in fitness- en gezondheidsfaciliteiten.

Meer

egymn

PROXOMED

De complete aanbieder van trainingstherapie-oplossingen voor patiënten, klanten, beroepssporters en medewerkers bestrijkt alle gebieden van de gezondheidsmarkt.

Meer

slashpipe

SLASHPIPE

De fitnesstool SLASHPIPE heeft vier gouden Awards ontvangen.

Meer 

ROBINSON

ROBINSON is Duitslands premiumaanbieder voor eersteklas clubvakanties. Breng je persoonlijke droomvakantie door aan zee, in de bergen en aan de meren. Met zijn tweeën, alleen of met het hele gezin.

MEER

robinson

LÖW FIT

Onze service: van idee tot resultaat. Voor de feel-good sfeer die je altijd al wilde.

Meer

loew
CONTACT
PARTNERS