partner

Met partners
 bereik je meer!

ASCHENBACH

De partner voor licht, TV, muziek en inrichting.

MeEr

esolution

E-SOLUTION

Vanuit de praktijk heeft eSolution een software ontwikkeld die voldoet an alle eisen van een clubmanager. Meer dan 2.000 klanten vertrouwen op deze oplossing.

MeEr 

E-SCAN

E Scan staat voor apparaten voor ademhalingsgasmeting van de hoogste kwaliteit.

MEeR 

escan

HARVEST REPUBLIC

Harvest Republic - dit zijn natuurlijke voedingsmiddelen zonder additieven, dus 100% zuiver.

MEER

harvest rebublic

INKO

Bij inkospor vinden sportclus exclusief nieuwe, innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde voedingsproducten.

Meer

lesmills

LESMILLS

De toonaangevende aanbieder van wetenschappelijk gefundeerde fitnessprogramma's draagt bij aan het bereiken van doelen: zowel op sportief als bedrijfseconomisch gebied.

Meer 

VFRG

De VfRG-vereniging is uw partner voor revalidatie en gezondheidssporten in heel Duitsland.

MeEr

vfrg

MYLINE

De toonaangevende aanbieder van holistische gewichtsverliesprogramma's heeft zich gevestigd in de beste fitnessclubs. De succesformule die geschikt is voor dagelijks gebruik: Eet gezond, train goed en denk positief.

MEeR 

myline

SONNENPROJEKT

SonnenPROJEKT is sinds 1999 een gevestigde innovatieve leverancier van zonnebanken en watermassage bedden.

MeEr

scotfit

SCOTFIT

SCOTFIT staat voor innovatieve trainingsapparatuur van hoge kwaliteit.

Meer

ROBINSON

ROBINSON is Duitslands premiumaanbieder voor eersteklas clubvakanties. Breng je persoonlijke droomvakantie door aan zee, in de bergen en aan de meren. Met zijn tweeën, alleen of met het hele gezin.

MEER

robinson

INBODY

InBody toestellen voor lichaamsanalyse staan voor hoge precisie, snelheid, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid.

MEer

inbody

JOKA

Het hoogwaardige JOKA-assortiment vloeren en de expertise van professionals vormen de beste basis voor natuurlijk mooie ruimtes.

Meer

icg

INDOOR CYCLING GROUP

Als meervoudig bekroonde marktleider op het gebied van indoor cycling met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staat de Indoor Cycling Group (ICG®) voor de hoogste productkwaliteit en innovatie. De inspirerende concepten maken effectieve training met een unieke belevingswaarde mogelijk en zorgen voor puur enthousiasme.

Meer

LÖW FIT

Onze service: van idee tot resultaat. Voor de feel-good sfeer die je altijd al wilde.

Meer

loew

LIFE FITNESS

Life Fitness is al 50 jaar toegewijd aan het ontwikkelen van interessante en aantrekkelijke fitnessoplossingen die fitnessfaciliteiten in staat stellen om succesvol en aantrekkelijk te zijn voor hun leden.

Meer

lf

P. JENTSCHURA

Al meer dan 25 jaar staat het merk voor hoogwaardige alkalische lichaamsverzorgingsproducten, overtollig basisvoedsel en regeneratieve zuurstoftoepassingen.

Meer 

muetzel

MÜTZEL

Speciale verzekeringsmakelaar van de fitnessbranche - sinds 1991 ervaring in de verzekering van sportclubs en instructeurs.

Meer 

EGYM

eGym ontwikkelt state-of-the-art concepten voor de organisatie van trainingsruimtes in fitness- en gezondheidsfaciliteiten.

Meer

egymn

AIDOO

Met Aidoo Software houdt u meer tijd over voor klanten. Wij digitaliseren alle processen van uw bedrijf u op een precieze, intuïtieve en veilige manier.

Meer

aidoo2

EPL

EPL is een Duits familiebedrijf dat sinds 1991 innovatieve meet- en trainingssystemen voor lichaam en geest ontwikkelt. Kies het gewenste pakket en ervaar de combinatie van innovatie, betrokkenheid, creativiteit en passie.

Meer

ist

IST

De IST-universiteit biedt branchespecifieke cursussen voor afstandsonderwijs op het gebied van sport, fitness, gezondheid, toerisme, gastvrijheid, evenementen en media.

Meer

WOLTSCHE BRIESKORN

Vertrouwen is de basis voor professioneel en op maat gesneden advies.

Meer 

logo_brieskorn_800x800

PRECOR

Precor Produkte sind von Anfang an wettbewerbsfähig und bringen Ihnen am Ende eine höhere Rendite auf Ihre Investition. Die Geräte sind wartungsarm und für den langfristigen Einsatz konzipiert.

Meer

precor

PERFORM BETTER

Für höchste Qualität bei Produkten, Ausbildungen und Studiolösungen für Functional Training.

Meer

perform_better_institute

PERFORM BETTER IMSTITUTE

Für höchste Qualität bei Produkten, Ausbildungen und Studiolösungen für Functional Training.

Meer

TVLOKAL

Digital Signage Lösungen Wenn Sie einen effektiven Weg suchen, Produkte und Dienstleistungen besser abzusetzen, dann sind Fernsehen und Internet die entscheidenden Medien.

Meer 

tv_lokal

Dr. Geisler, Dr. Franke Rechtsanwälte PartmbB

Dr. Geisler, Dr. Franke Rechtsanwälte PartmbB has unique know-how regarding all conceivable legal issues in the fitness and leisure industry. Especially for the fitness industry, the law firm has developed various German legal advice concepts that relieve the studio operator and give him time for his core business.

Meer

kgfk_logo_800x800
CONTACT
PARTNERS