Elements

 

 

 

           Omdat ik

   meer

         wil!    

Met meer dan 100 fitnesscentra is MIGROS marktleider in de Zwitserse fitnessbranche. Met ACISO Fitness & Health als exploitant van het merk ELEMENTS brengt de coöperatie MIGROS Zürich haar expertise uit 25 jaar ervaring in de fitness- en wellness-sector op de Duitse markt. De ELEMENTS clubs staan voor state-of-the-art training in een stijlvolle ambiance. Al op het eerste gezicht overtuigen de ruime studio's door hun natuurlijke inrichting. Ze verrassen door het harmonieuze samenspel van moderne techniek en natuurlijke materialen.

 

 

PREMIUM Fitness- & Wellnessoases!

FITNESS

elements-trenner

U kunt zich verheugen op een grote verscheidenheid aan apparatuur voor spier- en duurtraining evenals moderne Functional Training areas met mogelijkheid voor boxing.

De intensieve persoonlijke trainingsbegeleiding met uitgebreide fitnesstests en lichaamsanalyses helpt u om uw doel snel en effectief te bereiken.

WELLNESS

elements-trenner

Voor uw welzijn en de noodzakelijke regeneratie na de training nodigen de wellnessruimtes uit om te ontspannen.

Geniet van de aangename warmte in de sauna's en stoombaden, neem een duik in een van de zwembaden, boek een rustgevende massagebehandeling of ontspan in een van de ruime ontspanningsruimtes.

SERVICE

elements-trenner

Persoonlijke, individuele ondersteuning door gekwalificeerde trainers en vriendelijke service zijn vanzelfsprekend.

Bij ons staat u in het middelpunt van de belangstelling. Ons doel is uw continue motivatie en uw plezier met gezond bewegen.

 

 

Ja, ik wil meer weten over de Elements clubs!

Bessere Figur

Fitness

 

Wellness

CONTACT
PARTNERS