Het is onze taak ervoor te zorgen dat jij 

betere zaken doet!

De twee voorgangers van ACISO, Greinwalder & Partner en INLINE Unternehmensberatung, zijn al vele jaren de toonaangevende adviesbureaus in de fitness- en gezondheidsbranche. En ACISO is in 2019 ook beloond. Wij willen iedereen hartelijk danken voor de jaarlijkse verkiezing van het adviesbureau nummer 1.

Het is onze drijfveer en pretentie om ook in de toekomst altijd het beste van onszelf te geven. Wil je meer weten over wat onze klanten zeggen over de samenwerking? Lees dan hier verder.

awardaciso-2019

 

 

Elli Kiener, ASS GesundSEINzentrum in Lauchringen
 

Elli Kiener

“In 1998 stond mijn bedrijf op het punt te sluiten en heb ik een adviseur in de arm genomen. Dit was een van de beste beslissingen die ik voor mijn fitnessclub kon nemen. Alle scholingen en de intensieve ondersteuning van de consultants en de daaruit voortvloeiende maatregelen zijn de basis van het succes van mijn bedrijf. Mijn verwachtingen van innovaties, implementaties, ideeën worden overtroffen. ACISO brengt met haar bedrijfs- en marketingspecialisten, professionele netwerken, adviezen en ideeën mijn eigen bedrijf en de fitnessbranche vooruit.

 

 

 

Alexander Grau, SPORTZENTRUM in Neustadt / Aisch
 

Komplimente von Alexander Grau

“We zijn zeer tevreden met het feit dat er snelle oplossingen worden geboden. Daarom hebben we ook een managementconsultant. Vooral in tijden van crisis, zoals nu, kom je er dan achter of het de juiste is.”

 

 

Wolfgang Endtmann, OASE - Das Gesundheitszentrum in Herzberg
 

Wolfgang Endtmann

“De Online Marketing Service van ACSIO maakt mijn werk met homepage, Facebook en nieuwsbrieven echt makkelijker.”

 

 

Elfi Merx, INJOY in Neuötting
 

Komplimente von Elfi Merx

“Door de ondersteuning van Björn Schneidereit van ACISO konden we ons salesproces professionaliseren. Alleen in de eerste dagen van de samenwerking hebben we 150 contacten gemaakt en 12 nieuwe klanten ingeschreven.”

 

 

Ole Skerra, FT-Club am Gaswerk, Hamburg
 

Komplimente von ole Skerra

“Ik profiteer extreem van de ervaring op gebied van sales, marketing en algemeen bedrijfsadvies.”

 

 

Markus Egli, Fitness Zentrum Wetzikon
 

Markus Egli

“Slim Belly brengt mijn klanten die met een afslankwens komen het snelle en goede resultaat. Dit is een belangrijk instrument voor klantenwerving en ledenbehoud. Vooral vandaag met alle low budget centra om me heen!”

 

 

Helmut Wunderlich, AktiVital Halver
 

Helmut Wunderlich

“Toen de aankondiging voor de gezondheidscoach kwam, wist ik meteen dat dit een andere pijler in om mijn club als gezondheidsdeskundige te positioneren. Tegenwoordig komen mensen met artsbrieven naar ons toe met het verzoek om commentaar te geven of in begrijpelijke bewoordingen uit te leggen wat de dokter bedoelt...

De opleiding tot gezondheidscoach heeft de weg vrijgemaakt voor het geven van antwoorden op vragen en daarmee worden we langzaamaan erkend als gezondheidsdeskundigen wat onze positie consolideert. Nu is het coachoverleg een vast onderdeel van ons begeleidingssysteem en is de coachopleiding een vast onderdeel voor de interne opleiding van medewerkers! Dank aan ACISO voor deze mogelijkheid!”

verder lezen

sluiten

 

 

Martin Kupfer, Fitnessstudio Zorneding
 

Martin Kupfer

“Ik ben vooral blij met de vele innovaties die voortdurend nieuwe stimulansen bieden en de branche doorontwikkelen. Maar ik ben ook dankbaar voor de geweldige ondersteuning tijdens campagnes of bij het dagelijks clubmanagement.”

 

 

Wolfgang en Andrea Belser, INJOY Balingen
 

Andrea und Wolfgang Belser

“In 2005 zijn we overgestapt op INJOY. Vandaag de dag zijn we er meer dan ooit van overtuigd dat dit de juiste stap was. Kwaliteit is voor ons altijd een belangrijke waarde. In dit opzicht komt de kern van het merk INJOY precies overeen met onze ideeën. De ontwikkeling gaat in de goede richting. We zijn trots op wat we met INJOY hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst.”

 

 

Marc Bodet, Hexagon Wunstorf
 

Komplimente von Marc Bodet

“Bij de "Pijnvrij" campagne hadden we 130 geïnteresseerden in huis tijdens 4 informatiebijeenkomsten. 82 deelnemers boekten en betaalden de deelnamekosten direct contant. Er komen nog meer inschrijvingen binnen. We hebben de bijeenkomsten alleen geadverteerd met een publicatie in ons weekblad. Geweldig!”

 

 

Andreas Heuchert, INJOY Wolfsburg
 

Andreas Heuchert

“Ik  zie de Online Marketing Services van ACISO - bovenop de leadgeneratie - als een functionerend systeem en het begin van een digitale toekomst voor mijn bedrijf.”

 

 

Urs Zumstein, Panthera Fitness Stans
 

Komplimente von Urs Zumstein

“Dankzij Slim Belly kunnen we onze positionering als ladies-club duidelijk versterken. Slim Belly is voor ons onmisbaar geworden: Enerzijds vanuit economisch oogpunt. Aan de andere kant, omdat onze vrouwelijke klanten als het ware verslaafd zijn aan Slim Belly. Als ze een pauze nemen, beginnen ze na een korte tijd weer te trainen met Slim Belly, omdat ze het verschil voelen en zien.”

 

 

Jürgen Schepers,
INJOY in Alpen
 

 
Daniela-Fritz-Samsen,
INJOY in Berlijn
 

 
Rene Meyer,
INJOY in Reichenbach
 

 

 

CONTACT
PARTNERS