25.05.2020

Webinars Uitwisseling voor fitnessondernemers tijdens de Coronacrisis

Er gaat sinds 6 mei een spoor van verbijstering en onmacht door de Nederlandse fitnessbranche. En begrijpelijk: de nieuwe maatregelen zijn extreem schadelijk, zo niet fataal voor menig ondernemer. De agenda van het ACISO Webinar op 8 mei:

• In sommige landen zijn clubs alweer heropend. Welke strategieën werden gebruikt en wat zijn de ervaringen?
• Het belang van de communicatie richting jullie team en jullie leden zal qua inhoud en intensiteit toenemen. We delen de laatste ervaringen en nieuwste ideeën met jullie.
• Patrick Rijnbeek, directeur van NL-Actief geeft de laatste update vanuit onze brancheorganisatie en beantwoordt vragen.

KLIK HIER OM HET WEBINAR TE BEKIJKEN

Met alle begrip voor de emotie en teleurstelling, zit niet bij de pakken neer! Gebruik de komende periode om je club optimaal voor te bereiden op de nieuwe realiteit vanaf heropening. Niet alleen qua hygiëne-plan maar ook qua invulling van veranderde behoeftes bij de consument. Zoals Charles Darwin zei: “Het zijn niet de sterksten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het zijn diegenen die het beste reageren op veranderingen.”

 

WEBINARS TERUGKIJKEN
 
Prepare for Restart op 17 april

- Omzetverhoging wordt cruciaal! Wat kunnen we leren?
- Ontdek hoe je je marketing & communicatie strategie en personeelsplanning opnieuw inricht, nu en in toekomst.
 
BEKIJK HIER HET WEBINAR VAN 17 APRIL
 
3 april : De behoefte naar een gezonde levensstijl wordt belangrijker dan ooit. Hoe stem je jouw aanbod hier efficiënt op af, tijdens en na de Coronacrisis?
- Grip op je geld? Zo plan je je succesvolle doorstart
- Vanwege het grote aantal vragen rondom de communicatie naar leden over wel/niet/alsnog incasseren reikten we over dit thema extra handvaten aan. 
 
BEKIJK HIER HET WEBINAR VAN 3 APRIL
 
Op 27 maart waren de onderwerpen:
- Hoe verzeker je jezelf van voldoende liquiditeit gedurende en na de Coronacrisis?
- Op welke manier behoud je je leden en klanten?
 
BEKIJK HIER HET WEBINAR VAN 27 MAART

Op 20 maart deelden we waardevolle ervaringen die wij inmiddels hebben opgedaan samen met onze klanten, fitnessondernemers en personal trainers in de diverse landen waar fitnessclubs inmiddels ook gesloten zijn. We zoomden in op de verschillende scenario´s die er zijn met betrekking tot het spanningsveld tussen wat enerzijds ´rechten en plichten´ zijn van zowel clubs als hun leden, anderzijds ´gevoelde rechtvaardigheid´ is vanuit de consument.
 
BEKIJK HIER HET WEBINAR VAN 20 MAART
Het begint bij minuut 8.
 
Dropbox
Verder krijg je van ACISO waardevolle hulp in de komende periode. Alle documenten en beeldmateriaal die we behandelen in de Webinars vind je in de dropbox die continu wordt bijgewerkt.

DROPBOX MET NUTTIGE DOCUMENTEN EN BEELDMATERIAAL

Facebook groep
Onder het motto “Niet Hamsteren maar Helpen” hebben wij een besloten Facebookgroep geopend waarin je jouw ideeën kunt delen. Heb je bijvoorbeeld een geweldig idee om je leden nu te helpen en een hart onder de riem te steken? Of wil je van gedachten wisselen over een compensatie voor je leden? Deel het met je collega´s in deze Facebook Groep.
Help ons ook de groep zo groot mogelijk te maken door andere Fitness collega’s uit te nodigen. Laat het even weten via ingrid.jonkers@aciso.com als we je kunnen uitnodigen.

Heb je vragen of wil je over een onderwerp sparren? Neem dan contact met ons op, wij staan voor je klaar!
 
CONTACT

Webinars Uitwisseling voor fitnessondernemers tijdens de Coronacrisis
CONTACT
PARTNERS